Ürün Sepetinize Başarıyla Eklendi
Bir Gülde Benden - Halkkitabevi

Bir Gülde Benden

Stok Kodu
9786056140426
Boyut
14x20
Sayfa Sayısı
290
Basım Yeri
Aydın
Baskı
1
Basım Tarihi
2013-11
Resimleyen
f23b5a6b8a844d11855346dbd6685c29
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe
9786056140426
701293
Bir Gülde Benden
Bir Gülde Benden
13.47

Yazar 03 Mart 1969 yılında Aydın'ın Yenipazar ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini Yenipazar merkez İlkokulu'nda tamamladı. Ortaöğrenimin bir yılını Nazilli İmam Hatip Lisesi'nde kalan altı yılını Burdur İmam Hatip Lisesi'nde yatılı olarak tamamlayıp 1988 yılında mezun oldu.

Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulu'nu bitirdikten sonra öğretmen oldu. Sırasıyla, Aydın Yenipazar'ın Çulhan, Hamzabali, Karaçakal-Mestanlar, Ardakan Yukarı Kurdoğlu, İstanbul- Üsküdar Bahçelievler, Bozdoğan Hışımlar, Nazilli Demirciler okullarında idarecilik ve öğretmenlik yaptı.
çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. halen Nazilli Turan İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Mahalli gazetelerde ve dergilerde de köşe yazarlığı yapmakta olan yazarın ''Boşa Yaşamıyım'', ''Anlatabildiğim Üstad'' adlı kitapları yayımlanmış olup bu üçüncü kitabıdır.

Bir Gülde Benden

Dünyanın nereden gelip nereye gittiği çok önemli değil. Önemli olan bizim nereden gelip nereye gittiğimizdir. Buna rağmen kendini kontrol edemeyenlerin dünyayı kontrol etmeye çalışması bizim en büyük problemimizdir.

Yaklaşık on yıllık zaman dilimi içerisinde vuku bulan bazı olay ve yaşantımızdan kesitleralınarak hazırlanan bu kitap seksen bir makaleden oluşmaktadır. Bu makalelerle hem geçmiş zaman olur ki diyeceğinizi hem de zamanın ne kadar çabuk geçtiğini göreceğinize eminim.

Yeryüzünün tek halifesi olarak yaratılan insan, halifeliğini yapabiliyor mu?

İnsanoğlunun üzerinde hüküm sürenler bu güçlerini nereden alıyorlar?

İnsan kendini tanıdıkça insanlaşıyor mu, yoksa yetenekleriyle meydan mı okuyor?

Yeryüzünün zenginlikleri insana verildiğine göre savaşlar niye?

Kendini gök kubbeye yazdıran kişiler bunu hangi özellikleriyle yazdırmışlar?

Kapat